דברו איתנו
בוגרים מספרים

בוגרים מספרים

בוגרים מספרים:

עידן קוריס- מהנדס המפעל – לגין
בטכניון, בדיוק כמו בצבא "קשה באימונים קל בקרב", העמידה מול קשיים ואתגרים בלימודים, העניקו לי כלים מצוינים להתמודדות והצלחה במקום העבודה. כיום כאשר אני נפגש עם עמיתים ומעסיק עובדים, ניתן בקלות להבחין בין מי שלמד בפקולטה ומי לא.
בתור מילואימניק שבילה זמן רב מהתואר על "הג'בלאות" זכיתי לתמיכה, עזרה ויחס אישי מצוות הפקולטה בכל נושא או בעיה שעלו.

רונן סתר – מהנדס תפעול – טיבעול
למי שאוהב דברים קטנים מיכולתנו לראות, שיוצרים תופעות שאפשר לראות, אני ממליץ ללמוד כימיה או ביולוגיה.
למי שאוהב דברים קטנים, שעושים דברים מדהימים שבזכותם אנחנו חיים, אני ממליץ ללמוד ביולוגיה או ביוטכנולוגיה. למי שאוהב דברים קטנים שעושים דברים מדהימים שניתן להשתמש בהם, לאכול או לשתות אותם, לטפל איתם בחולים או לייצר איתם אנרגיה מפסולת, אני ממליץ ללמוד הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון.

איל ברילר – מהנדס פיתוח – יוניליור
מצד אחד זכיתי ללמוד מקצוע בטכניון, המוסד שיוצאים ממנו זוכי פרס נובל, עם כל המצוינות והמקצוענות, ומצד שני להרגיש בבית בפקולטה קטנה וביתית,  ומה יותר ביתי מללמוד על אוכל! 

מיכל הק – יועצת – Ernest & Young
אני ממליצה בחום ללכת ללמוד בפקולטה לכל מי שמחפש לימודים מאתגרים, רוצה להשתלב לאחר מכן בתעשיות הביוטכנולוגיה והמזון בצד המחקרי או העסקי, והכי חשוב, ליהנות מהתואר בכל שלביו. הלימודים בפקולטה היו חוויה מעניינת ומאתגרת. התואר מגוון ונותן מבט רחב וכלים המאפשרים להשתלב בתחומים השונים בתעשיות הביוטכנולוגיה והמזון. האווירה בפקולטה מצוינת, היחס מצד הסגל האקדמאי אישי, פתוח למתן עזרה, וקשוב לצורכי הסטודנטים. כשסיימתי את התואר, לא האמנתי שהוא עבר כל כך מהר, לא הצטערתי שהוא נגמר, אבל הייתי עושה אותו שוב!

 

 

 

 

אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני
נשמח לעדכן אותך לקראת היום הפתוח הקרוב לתואר ראשון

"*" אינדוקטור שדות חובה

שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.