הסטודנטיות מיטל קציר, ירדן אבוחצירה כהן, חני שקולניקוב, הילה טרזי ואינה נפומנישי פיתחו פלאפל שעשוי מאצות מיקרוסקופיות, מועשר בחלבון ובנוגדי
מידע נוסף
EIT-Food לגלאפל" זהו שמו של הפלאפל אשר מבוסס על אצות ספירולינה – הפיתוח הזוכה בתחרות שנערכה בטכניון בתחילת החודש במסגרת
מידע נוסף
במסגרת ה- EIT FOOD, ב- 12/12 התקיימה תחרות הגמר של פרויקט ה- FOODIO במדריד. ה- FOODIO הוא פרויקט חינוכי המנוהל
מידע נוסף
במסגרת EIT Food התקיימה תחרות לפיתוח מוצר ותוכנית עסקית בין 3 קבוצות מאונ' הוהנהיים בשטוטגרט גרמניה, אונ' הלסינקי בפינלנד, ומהטכניון בישראל. הפרוייקט
מידע נוסף
בארוע ה – Venture Summit של EIT Food, שנערך בפריז, התחרו שני סטארטאפים ישראליים: Jet-Eat Printed Food LTD ו – Kiinns. החברות השתתפו
מידע נוסף