הגליון האחרון של מגזין פודטק של דה-מרקר, "הארץ", כלל שתי כתבות על מחקרים הנעשים בפקולטה:
בעמוד 5 תמצאו כתבה על הפקת בשר מתורבת, מחקר שנעשה בשת"פ בין שלוש חוקרות אצלינו: פרופ' מרסל מחלוף, פרופ' אילת פישמן ופרופ'ח מאיה דוידוביץ'-פנחס.
בעמוד 12-13 תמצאו כתבה על שיטות חדשניות בעיבוד מזון, מחקר שנעשה בהובלת פרופ'ח אבי שפיגלמן ופרופ'ח אורי לזמס.
הלינק לכתבה:https://lnkd.in/d5q9-2iM
ובאינסטגרם הפקולטי תוכלו למצוא ציטוטים נבחרים מתוך הכתבות: https://www.instagram.com/bfe_technion
@bfe_technion
תהנו!