קיץ זה לא סיבה לנוח מהעשייה…אחד הדברים הכיפיים והמעניינים שהתרחשו אצלינו בפקולטה הקיץ הוא מחזור נוסף של האקסלרטור הבינלאומי EIT Food Accelerator Network. תוכנית שרצה אצלנו כל קיץ מ-2018 ומתמקדת בחדשנות בפודטק בתכנית עשירה ומגוונת, ממיטב הידע המדעי דרך התנסויות מעשיות בביה"ס הגבוה לקולינריה "בישולים" וטיפוח כישורים במנהל עסקים. השנה התמקדנו בחברות בתחום המזון והבריאות ואירחנו חברות חדשניות מליטא, קרואטיה, גרמניה, ספרד וישראל. כשמהנדסים את המזון של מחר, חייבים להטעין עצמינו ברעיונות חדשניים, בבקשרים חדשים ובטעמים מובחרים!
להמשך עשייה פורה, נתראה בקיץ הבא!