הפקולטה בתקשורת

פרסומים בתקשורת

פרסומים הנוגעים למחקרים בפקולטה שהתפרסמו בתקשורת הישראלית והבינלאומית

בשנת 2019:

ינואר 2019:

סטודנטיות בטכניון זכו במקום הראשון בתחרות פיתוח מזון עתידני. הן פיתחו פלאפל שעשוי מאצות ספירולינה, (פותחים יום, ערוץ 13)

בשנת 2018:

ינואר 2018:

כתבה ב"ידען" על מחקר חדש משנה את דרך המחשבה על הובלת הברזל בגוף

פברואר 2018:

כתבה ב"ידען": רפואת אור: שחרור תרופות במקום מדויק בגוף ללא התערבות פולשנית

מרץ 2018:

 ראיון עם ד"ר אסתר מירון-הולץ בתוכנית של פרופ' רפי קרסו "בריאות עשר", על מחקרה החדש בנושא: מבריחי הברזל בגוף

אפריל 2018:

מאי 2018:

 כתבה בה מוזכרת חברת הסטארטאפ "באקטוסנס" בראשות פרופ'ח אסתי סגל שפיתחה שיטה לזיהוי של חיידקים כגון ליסטריה וסלמונלה במזון (Agfundernews)

יולי 2018:

כתבת חשיפה על הפקולטה "הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון: מאיצים את הפודטק בעולם", עמ' 6 במהדורה ה-1 (יולי 2018) של מגזין פודטק של Studio Haaretz . לצורך צפייה במגזין נדרשת התקנת תוכנת פלאש.

אוגוסט 2018:

ראיון עם ד"ר בועז מזרחי בתוכנית הרדיו "שלושה שיודעים" בערוץ כאן תרבות אודות ריפוי זיהומים פטרייתיים באמצעות חיידק השוכן בקרקע (החל מדקה 16:53).

ספטמבר 2018:

נובמבר 2018:

סיקור Tech Women 11/18 – פרופ' מרסל מחלוף: