דברו איתנו
הפקולטה בתקשורת

הפקולטה בתקשורת

פרסומים בתקשורת

פרסומים הנוגעים למחקרים בפקולטה שהתפרסמו בתקשורת הישראלית והבינלאומית

בשנת 2021:

דצמבר 20212:  בזכות לאבנה טבעונית: סטודנטים מהטכניון זכו בפרס בינלאומי (YNET)

ינואר 2021: נצחון מתוק- קבוצת סטודנטים מהטכניון זכתה בתחרות בינלאומית (מעריב)

בשנת 2020:

אוקטובר 2020:

מזון למחשבה ומחשבות על מזון העתיד כנס EFFoST (מגזין פודטק)

חדשנות טכנולוגית – המפתח לשיפור מערכת המזון (מגזין פודטק)

פרופ' מרסל מחלוף, פתיחת שנת הלימודים באקדמיה – למידה מרחוק (הארץ)

יוני 2020:

פרופ' מרסל מחלוף, פודטק 2020 (כלכליסט)

פרופ' קשי, פרופ"ח ליבני, פרופ"מ שפיגלמן, תובנות מזון בטכניון (הארץ)

בשנת 2019:

ספטמבר 2019:

פרופ"ח רועי עמית – כל היוטיוב בכפית אחת ( Ynet)

אוגוסט 2019:

פרופ' יחזקאל קשי, מבחן הסקוץ (חדשות ערץ 13)

פרופ' מרסל מחלוף, פודטק 2019 (כלכלסיט)

אפריל 2019:

פרופ"ח רועי עמית זוכה לציון לשבח בהוראה על שם ינאי (Ynet)

ינואר 2019:

סטודנטיות בטכניון זכו במקום הראשון בתחרות פיתוח מזון עתידני. הן פיתחו פלאפל שעשוי מאצות ספירולינה, (פותחים יום, ערוץ 13)

פברואר 2019:

דיקאנית הפקולטה, פרופ' מרסל מחלוף – כתבת תחקיר בחדשות ערוץ 12

פלאפל אצות ספירולינה (חדשות I24News) באנגלית

מרץ 2019: 

נאדין סלאמה מכיתה י"ב בתיכון אורתודוקסי ערבי בחיפה זכתה במקום השני באולימפיאדת הביוטכנולוגיה שהתקיימה בטכניון בזכות מחקר שבדק את ההשפעות של ריכוזי אמוניה על אלמוגים. (חדשות כלבו חיפה)

נאדין סלאמה מכיתה י"ב בתיכון אורתודוקסי ערבי בחיפה זכתה במקום השני באולימפיאדת הביוטכנולוגיה שהתקיימה בטכניון בזכות מחקר שבדק את ההשפעות של ריכוזי אמוניה על אלמוגים. (חדשות סרונה נט, בערבית)

בשנת 2018:

ינואר 2018:

כתבה ב"ידען" על מחקר חדש משנה את דרך המחשבה על הובלת הברזל בגוף

פברואר 2018:

כתבה ב"ידען": רפואת אור: שחרור תרופות במקום מדויק בגוף ללא התערבות פולשנית

מרץ 2018:

 ראיון עם ד"ר אסתר מירון-הולץ בתוכנית של פרופ' רפי קרסו "בריאות עשר", על מחקרה החדש בנושא: מבריחי הברזל בגוף

אפריל 2018:

מאי 2018:

 כתבה בה מוזכרת חברת הסטארטאפ "באקטוסנס" בראשות פרופ'ח אסתי סגל שפיתחה שיטה לזיהוי של חיידקים כגון ליסטריה וסלמונלה במזון (Agfundernews)

יולי 2018:

כתבת חשיפה על הפקולטה "הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון: מאיצים את הפודטק בעולם", עמ' 6 במהדורה ה-1 (יולי 2018) של מגזין פודטק של Studio Haaretz . לצורך צפייה במגזין נדרשת התקנת תוכנת פלאש.

אוגוסט 2018:

ראיון עם ד"ר בועז מזרחי בתוכנית הרדיו "שלושה שיודעים" בערוץ כאן תרבות אודות ריפוי זיהומים פטרייתיים באמצעות חיידק השוכן בקרקע (החל מדקה 16:53).

ספטמבר 2018:

נובמבר 2018:

סיקור Tech Women 11/18 – פרופ' מרסל מחלוף:

 

אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני
נשמח לעדכן אותך לקראת היום הפתוח הקרוב לתואר ראשון

"*" אינדוקטור שדות חובה

שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.