שבוע לפני פסח, ערכנו בפקולטה את האירוע החגיגי לסיום הקורס 'מעבדה בהנדסת תהליכים וחומרים ביולוגיים', הידוע יותר בשמו הלא רשמי: "קורס הכנת בירות". השנה, לא פחות מ־9 קבוצות הכינו בירות שונות בכל מיני טעמים וסוגים ולשמחת כולם, כל הבירות קיבלו ציונים גבוהים במיוחד מוועדת השיפוט. באירוע נכחה כל הפקולטה וכולנו התענגנו על הבירות, שנוצרו כולן כאן, מאפס. ומכיוון שלא מומלץ לשתות על בטן ריקה המטבח התעשייתי שלנו במרכז קרסו דאג לאנטיפסטי של כרוב וסלק ונקניקיות מעולות בלחמנייה, השותפות האידיאליות לבירה