דברו איתנו
הפקולטה במגזין פודטק של דה-מרקר, "הארץ"

הפקולטה במגזין פודטק של דה-מרקר, "הארץ"

24 יולי 2023

הגליון האחרון של מגזין פודטק של דה-מרקר, "הארץ", כלל שתי כתבות על מחקרים הנעשים בפקולטה:

בעמוד 5 תמצאו כתבה על הפקת בשר מתורבת, מחקר שנעשה בשת"פ בין שלוש חוקרות אצלינו: פרופ' מרסל מחלוף, פרופ' אילת פישמן ופרופ'ח מאיה דוידוביץ'-פנחס.

בעמוד 12-13 תמצאו כתבה על שיטות חדשניות בעיבוד מזון, מחקר שנעשה בהובלת פרופ'ח אבי שפיגלמן ופרופ'ח אורי לזמס.

הלינק לכתבה:https://lnkd.in/d5q9-2iM

ובאינסטגרם הפקולטי תוכלו למצוא ציטוטים נבחרים מתוך הכתבות: https://www.instagram.com/bfe_technion
@bfe_technion

 

תהנו!