כש־the CORE, מרכז הפיתוח והחדשנות של קבוצת CBC, רוצה להעשיר את טכנולוגי המזון שלו בידע חדשני ועדכני בתחום המומחיות שלהם – ברור לכולנו היכן זה יקרה .
יום העיון החל בדברי פתיחה של דיקנית הפקולטה, פרופ' אסתי סגל ונציג החברה. מיד לאחר מכן המשיכה פרופ' סגל בהרצאתה אודות אריזות פעילות. בהמשך, באי יום העיון נהנו מהרצאות מרתקות מפי פרופ' אורי לזמס, פרופ' יואב ליבני, פרופ'ח אבי שפיגלמן וד"ר יוסי מרובקה. כמו כן, במהלך יום העיון ערך מנהל מרכז קרסו לחדשנות בטכנולוגיות מזון, עומר מדיני, סיור במרכז ובנוסף, הועברו הרצאות מפי פרופ'ח אסף זינגר מהפקולטה להנדסה כימית ופרופ' שי שן אור מהפקולטה לרפואה. את היום סיימו בשולחן עגול על שיתוף הפעולה בין האקדמיה והתעשייה בנושא חדשנות בפודטק.
אנו בטוחים שמשתתפות ומשתתפי יום העיון הרחיבו את דעתם בנושאי המומחיות שלהם וקיבלו השראה בנוגע לאפשרויות החדשות שעולם הפודטק מציע היום. אנו תמיד נכונים ומעוניינים לשתף את הידע שנרכש במעבדות הפקולטה שלנו לטובת קידום תעשיית המזון בארץ – ובעולם.