קבוצות סטדונטים לתואר ראשון ושני זכו בשני המקומות הראשונים בתחרות הבינלאומית Food Solutions של הרשות האירופית לחדשנות (EIT).
במסגרת התחרות התבקשו הקבוצות לפתח מזון בריא בעל חיי מדף ארוכים.
במקום הראשון זכה פיתוח של אומלט טבעוני להכנה מהירה ובמקום השני, חטיף טבעוני בטעם פלאפל.
את הפיתוחים הובילו סטודנטים לתואר ראשון ולתארים מתקדמים שהוכיחו שמזון מעובד יכול להיות גם טעים ואפילו בריא!
ברכות למנחים: פרופ'ח מאיה דוידוביץ פנחס , פרופ'ח אבי שפיגלמן ופרופ'ח אורי לזמס
חברי הקבוצות הזוכות:
מקום ראשון: נטע שמעוני, עדן פרינדליך, קרוליין חלי, ראוף נסייר, נועה בן דויד ויעל פרידלר
מקום שני: שקד קצלניק, ארי יולס, מיכל חלפון ואדם קלינברג