דברו איתנו
פיתוח מזון פונקציונאלי המתעכל בצורה נשלטת ומבוסס על שיטות ייצוב שמן שונות

פיתוח מזון פונקציונאלי המתעכל בצורה נשלטת ומבוסס על שיטות ייצוב שמן שונות

22|נובמבר|2017 - 2|פברואר|2022
פיתוח מזון פונקציונאלי המתעכל בצורה נשלטת ומבוסס על שיטות ייצוב שמן שונות
חדר 300

פיתוח מזון פונקציונאלי המתעכל בצורה נשלטת ומבוסס על שיטות ייצוב שמן שונות

שתף:
אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני
נשמח לעדכן אותך לקראת היום הפתוח הקרוב לתואר ראשון

"*" אינדוקטור שדות חובה

שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.