המחקר במעבדתנו משלב ידע במדע של חומרים ביחד עם הנדסת מזון על מנת לפתח חומרים חדשניים מבוססים על ליפידים.
אנו חוקרים את הג'לציה הפיזיקלית של שמנים והטמעתם ביישומים שונים כגון מזון, קוסמטיקה ופארמבצטיקה.
המחקר במעבדתנו מתמקד בהבנת הקשר בין המבנה המולקולרי ברמה הננומטרית ע"י שימוש בשיטות פיזור ומיקרוסקפיה, לבין המבנה המאקרוסקופי ע"י שימוש באפיון ריאולוגי, מכאני ותרמי.
אנו מתמחים במגוון רחב של שיטות אפיון:
דיפרקציית קרניX, ריאולוגיה, אנליזה תרמית (TGA, DSC), תכונות מכאניות (TA) ומיקרוסקופיית אור.