דברו איתנו
תחומי מחקר בפקולטה

תחומי מחקר בפקולטה

הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון הינה מהמובילות בארץ בתחומה. תחומי המחקר בהם עוסקים החוקרים בפקולטה הינם מגוונים, רב תחומיים ובחזית המדע העולמית, ביניהם:

  • מערכת שחרור מבוקר כנגד סרטן ותרפיה תאית
  • ביולוגיה מולקולארית של פתוגנים
  • מיקרוביולוגיה מולקולארית והנדסת חלבונים
  • ביוטכנולוגיה של תאים אנימליים
  • גנומיקה יישומית
  • ביולוגיה סינתטית ופענוח צפנים גנומיים
  • ביופולימרים וננו-ביוטכנולוגיה
  • חקר ננו-מבנה והתארגנות עצמית של חומרים רכים
  • ננו חומרים פונקציונליים וחיישנים ביולוגים
  • ביוקטליזה שימושית
  • חקר פפטידים אנטי מיקרוביאלים
  • מזון פונקציונאלי, נוטרסאוטיקלים וננו מדעים במזון
  • תזונה מולקולארית

חלק נכבד מהטכנולוגיות שפותחו במסגרת המחקרים המתקיימים בפקולטה, משולבים כיום בתעשייה הישראלית והעולמית.

מעבדות המחקר

אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני
נשמח לעדכן אותך לקראת היום הפתוח הקרוב לתואר ראשון

"*" אינדוקטור שדות חובה

שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.