ברכות חמות ליפעת כהן, דוקטורנטית מהמעבדה של פרופ"ח יואב לבני, שנבחרה לאחת מהדוקטורנטיות המצטיינות באירופה במסגרת הסדנא המשותפת לפדרציה האירופאית למדע וטכנולוגיה של מזון (EFFoST) ולתעשיית המזון באירופה.
השנה התחרות נערכה במינכן וזימנה אליה מועמדים מכל רחבי אירופה. יפעת ייצגה את הפקולטה והטכניון בכבוד רב והציגה את מחקרה בנושא שימוש במיצלות קזאין לשחרור מבוקר של ויטמין D. במסגרת הכנס השתתף גם פרופ' אמריטוס זקי ברק הממשיך להיות פעיל ולשמש השראה למהנדסי מזון רבים.