הסטודנטים בקורס ‘טכנולוגיה של חלב’ ביקרו במחלבת תנובה-אלון תבור, הגדולה ביותר בארץ

הסטודנטים בקורס ‘טכנולוגיה של חלב’ ביקרו  במחלבת תנובה-אלון תבור, הגדולה ביותר בארץ.

המחלבה מתמחה במוצרי גביע: גבינות רכות וקוטג’, יוגורטים, מוצרי ניגרת ומעדנים, והינה המחלבה המודרנית והמתקדמת מסוגה בעולם, והגדולה ביותר במזרח התיכון.

כל הנושאים התיאורטיים שנלמדו בקורס, התעוררו לחיים כשעברנו בין הסילו הענקיים, מפסטרי הפלטות, הצנטריפוגות, ומכונות האריזה.

תודה רבה ללירון קוטר, מנהל המפעל שהרצה לנו, לאורן קלי מנהל הפרויקטים שהדריך אותנו בסיור, וליובל גנדלר מרצה הקורס שמצליח גם בשעה שבע בערב לרתק את הסטודנטים.

 

לא נשאר גביע yolo מלא על השולחן….