הפודטק בישראל ברתיחה

שלוש כתבות מהימים האחרונים מעידות על הכספים המושקעים בנושא של פיתוח הדור הבא של תעשיית המזון ועל המובילות הבינלאומית של ישראל בתחום ה FoodTech.

הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון היא היחידה בישראל (ומהמובילות בעולם) הנותנת תואר הנדסי בתחום המזון, שייתן לכם את הכלים להשתלב ולהוביל בתחום מרתק, דינאמי, חשוב וטעים זה.

 

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3762951

תנובה וקרן ההשקעות JVP מתחרות על הפעלת חממת פודטק בצפון הארץ, כאשר החברות המתחרות מתחייבות להשקעות של מאות מילוני שקלים בנוסף להשקעה של המדינה בסך 100 מיליון שקל בפיתוח תחום הפודטק בצפון.

נושא זה מקבל תאוצה כה גדולה שאף בלומברג, אחד מהמגזינים העסקיים המובלים בעולם מדווח על כך גם כן.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-05-27/international-group-to-invest-100-million-in-israeli-foodtech

הכתבה מסתיימת בדבריו של Arama Kukutai, מהמייסדים של חברת ההשקעות Finistere שטוען ש"ישראל הפכה להיות אתר מרכזי בזירת הפודטק והאגריטק"

 

 

גם תאגיד החטיפים הגדול בעולם מונדלייז (Oreo, Milka) מצטרף לטרנד של השקעות בתחום הפודטק בארץ, פותח סניף ישראלי ובנוסף חובר לחממת the kitchen.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5515583,00.html

 

 

מתעניינים בדרך בה הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון מקדמת את FoodTech בעולם?  בקרו ב: https://biotech.technion.ac.il/