הפקולטה אירחה שבוע שעבר כנס בנושא חלבונים אלטרנטיביים, ואפילו הכיבוד היה טבעוני!
פרופ' יואב ליבני: "מרכז המחקר לחלבון בר- קימא בטכניון קיים סדנא לבניית קהילת המחקר בתחום. בסדנה השתתפו חוקרים מפקולטות שונות בטכניון וכן מספר מוסדות מחקר הפעילים בתחום, כולל מכון וולקני, המכון לחקר הימים והאגמים, מכללת תל חי ומכון המחקר מיג"ל. בסדנה הוצגו מחקרים פורצי דרך בתחום, וכן הוצגו סטרטאפים בתחום הבשר המתורבת שיצאו מן הטכניון, כגון Meatafora ו-Mealiways. החוקרים שמעו על הזדמנויות למימון מחקר, ועל מגוון הציוד התשתיתי הרלוונטי בטכניון, ובפרט בבניין מדעי החיים. נערכו שולחנות עגולים בתחומי תרבית הרקמה, תחליפים צמחיים ופרמנטציה, נדונו האתגרים בכל תחום והתקיימו מפגשים להתנעת שת"פים חדשים."
תודה שבאתם, להמשך ע שייה שתורמת לאנושות ולסביבה!