אימונולוגיה
תזונה מונעת, הבטיים בריאותיים
תזונה אישית
טכנולוגיות מתקדמות בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה
אחת המגמות החשובות בעולם הנדסת המזון היא פיתוח מזון בעל ערכים מקדמי בריאות המספקים מענה לדרישות ולצרכים השונים של האוכלוסייה. ליצירת מזון מותאם אישית, נדרשת הבנה מעמיקה של הקשרים שבין תהליכי עיבוד מזון, הרכב ותכונות המזון והשפעתם על בריאות האדם בכל שלבי החיים. המגמה תקנה לסטודנטים ידע וכישורים מעשיים מגוונים בהנדסת מזון ובריאות בשילוב עם נושאים מתקדמים בתזונה והקשרים ביניהם.
אימונולוגיה
תזונה מונעת, הבטיים בריאותיים
תזונה אישית
טכנולוגיות מתקדמות בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה
תכן מפעלים
מעבדה בטכנולוגיות מתקדמות
הערכה באמצעות החושים
מכניקה של חומרים רכים
אמולסיות במזון וביוטכנולוגיה
מיקרו-ננו אנקפסולציה לשחרור מבוקר
מיקרוביולוגיה של פתוגנים
המיקרוביום