אריזה וחיי מדף
מזון וקיימות
טכנולוגיות מתקדמות בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה
העלייה באוכלוסיית העולם, ההתחממות הגלובלית, והפגיעה האקולוגית המתגברת, מציבים אתגרים והזדמנויות רבות לאספקה שוטפת של מזון בטוח, איכותי ומגוון. על מנת לשמור על קיימות העולם בכלל וסקטור המזון בפרט, מהנדסי ביוטכנולוגיה ומזון נדרשים לכישורים מגוונים במדע והנדסה של מזון, בריאות, יזמות, מנהל וכלכלה במטרה לגבש פתרונות יצירתיים וחדשניים בעולם ה״פודטק״. המגמה תקנה לסטודנטים ידע וכישורים מעשיים מגוונים בטכנולוגיות הנדסיות, נושאים מתקדמים במדעי המזון, איכות הסביבה, כמו גם ביזמות וחדשנות.
אריזה וחיי מדף
מזון וקיימות
טכנולוגיות מתקדמות בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה
תכן מפעלים
מעבדה בטכנולוגיות מתקדמות
יזמות בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
אמולסיות במזון ובביוטכנולוגיה
טכנולוגיות עיבוד תוצרת טרייה
הערכה באמצעות החושים
המדע מאחורי חלופות בשר
מערכי תקינה