מידע למועמדים

סטודנטים במעבדה
סטודנטים במעבדה

הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון הינה הפקולטה היחידה בארץ ובין הבודדות בעולם המשלבת את תחומי הביוטכנולוגיה והמזון תחת קורת גג אוניברסיטאית אחת ומעניקה תואר משולב עם התמחות באחד מן האפיקים. התואר המשולב מבטיח לבוגרי הפקולטה מגוון מקורות תעסוקה.

את בוגרי הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון ניתן למצוא בתפקידים הבכירים ביותר בתעשיית המזון, הביוטכנולוגיה והפארמה.

בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון לומדים כיום כ- 500 סטודנטים בלימודי הסמכה לתואר ראשון, לימודי מוסמכים לתואר שני (מגיסטר) ולתואר שלישי (דוקטור) ובמסלול המיוחד לתואר שני (מגיסטר) ללא תזה.

סגל הפקולטה כולל 18 חברי סגל אקדמי בכיר, וכן מרצים נספחים מומחים מהתעשייה. כמו כן כולל סגל הפקולטה מדענים חוקרים וסגל זוטר המורכב ממשתלמים לתארים גבוהים.

מועמדים לתואר ראשון

איך מתקבלים?
מה לומדים?
בוגרים מספרים
מצוינות
שכר לימוד
מעונות
שאלות ותשובות

מועמדים לתארים גבוהים

דרישות קבלה
לימודים ומחקר
פרסים ומלגות
שכר לימוד
מעונות

לא רק לימודים

פעילויות קמפוס חי ותוסס