כתבו עלינו בעיתון – פלאפל מבוסס על אצות ספירולינה , הפיתוח הזוכה בתחרות שנערכה בטכניון בתחילת החודש במסגרת הקונסורציום האירופי EIT-Food.

 EIT-Food לגלאפל" זהו שמו של הפלאפל אשר מבוסס על אצות ספירולינה – הפיתוח הזוכה בתחרות שנערכה בטכניון בתחילת החודש במסגרת הקונסורציום האירופי"

  (Algalafel) "הצוות הטכניוני שזכה בתחרות במקום הראשון, פיתח את "אלגלאפל

.מדובר בפלאפל קפוא המבוסס על אצות, מוכן לחימום, העשיר בחלבונים, בוויטמינים, במינרלים ובנוגדי חמצון – וכן טחינה מועשרת באסטקסנתין, שהוא נוגד החמצון המקנה לדג הסלמון את צבעו הכתום

https://newshaifakrayot.net/?p=123180