האתרים של מרבית הקורסים פתוחים לסטודנטים רשומים באתר ה-MODEL
064001 עבודת גמר 1
064002 עבודת גמר 2
064003 עבודה מעשית בתעשיית מזון
064005 פרוייקט מיוחד
064106 תרמודינמיקה בהנ.ביוטכנולוג.ומזון
064115 מכניקה של זורמים
064117 תופעות מעבר חום
064118 תופעות מעבר חומר
064119 תכן מפעלי מזון
064209 טכנולוגיות מתקדמות בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה
064210 פרקים נבחרים בטכנולוגיה של מזון א
064211 פרקים נבחרים בטכנולוגיה של מזון ב
064212 טכנולוגיה של מזון
064238 מבנה ותכונות מזון וחומרים ביולוגים
064239 מע.בהנ. תהליכים וחומרים ביולוגיים
064322 כימיה של מזון
064324 אנליזה של מזון
064325 מעבדה בביוכימיה וכימיה של מזון
064326 מע.באנליזה#מזון וחומרים ביולוגיים
064330 בקרת ואבטחת איכות במזון ותרופות
064405 מיקרוביולוגיה של מזון
064413 מעבדה במיקרוביולוגיה
064419 מיקרוביולוגיה כללית
064507 ביוטכנולוגיה מולקולרית
064508 מעבדה בביוטכנולוגיה
064509 תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה
064522 מבוא להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
064523 מבוא לביוטכנולוגיה מולקולרית
064603 תזונה
066011 פרויקט iGEM
066120 מבוא לדינמיקה ובקרת תהליכים
066215 טכנולוגיה של מוצרי חלב
066217 אריזת מזון, תרופות ומוצרים ביולוג
066226 טכנולוגיה לייצור יין
066230 הערכת מזון באמצעות החושים
066237 הערכת חיי מדף של מזון ותרופות
066243 אבקות – מדע וטכנולוגיה
066246 איכות הסביבה ותעשיית המזון
066247 חומרים מתקדמים לביוטכ' ומזון
066248 ריאולוגיה-עקרונות ויישומים
066329 אמולסיות במזון ובביוטכנולוגיה
066418 מיקרוביולוגיה של פתוגניים
066505 תהליכי הפרדה והשבה בביוטכנולוגיה
066513 ביוטכנולוגיה של תאים אנימליים
066516 מעבדה בביוטכנולוגיה מולקולרית
066517 טכנולוגיות גנטיות מתקדמות
066518 ביוקטליזה שימושית
066521 הנדסת רקמות
066524 ביוטכנולוגיה של פפטידים
066525 יזמות בביוטכנולוגיה
066526 ביולוגיה סינתטית
066605 תזונה מונעת, היבטים בריאותיים
066613 מזון פונקציונלי ונוטרסיאוטיקלים