דברו איתנו
רשימת קורסים בלימודי הסמכה

רשימת קורסים בלימודי הסמכה

האתרים של מרבית הקורסים פתוחים לסטודנטים רשומים באתר ה-MODEL

064001  עבודת גמר 1

 064002 עבודת גמר 2

064003  עבודה מעשית בתעשיית מזון

064005  פרוייקט מיוחד

064106  תרמודינמיקה בהנ.ביוטכנולוג.ומזון

064115  מכניקה של זורמים

064117  תופעות מעבר חום

064118  תופעות מעבר חומר

064119  תכן מפעלי מזון

064209  טכנולוגיות מתקדמות בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה

 064210 פרקים נבחרים בטכנולוגיה של מזון א

 064211 פרקים נבחרים בטכנולוגיה של מזון ב

 064212 טכנולוגיה של מזון

 064238 מבנה ותכונות מזון וחומרים ביולוגים

064239  מע.בהנ. תהליכים וחומרים ביולוגיים

064322  כימיה של מזון

064324  אנליזה של מזון

064325  מעבדה בביוכימיה וכימיה של מזון

064326  מע.באנליזה#מזון וחומרים ביולוגיים

064330  בקרת ואבטחת איכות במזון ותרופות

064405  מיקרוביולוגיה של מזון

064413  מעבדה במיקרוביולוגיה

 064419 מיקרוביולוגיה כללית

064507  ביוטכנולוגיה מולקולרית

064508  מעבדה בביוטכנולוגיה

 064509 תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה

064522  מבוא להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון

064523  מבוא לביוטכנולוגיה מולקולרית

064603  תזונה

066011  פרויקט iGEM

066120  מבוא לדינמיקה ובקרת תהליכים

066215  טכנולוגיה של מוצרי חלב

066217  אריזת מזון, תרופות ומוצרים ביולוג

066226  טכנולוגיה לייצור יין

066230  הערכת מזון באמצעות החושים

066237  הערכת חיי מדף של מזון ותרופות

 066243 אבקות – מדע וטכנולוגיה

066246  איכות הסביבה ותעשיית המזון

066247  חומרים מתקדמים לביוטכ' ומזון

066248  ריאולוגיה-עקרונות ויישומים

066329  אמולסיות במזון ובביוטכנולוגיה

066418  מיקרוביולוגיה של פתוגניים

066505  תהליכי הפרדה והשבה בביוטכנולוגיה

 066513 ביוטכנולוגיה של תאים אנימליים

 066516 מעבדה בביוטכנולוגיה מולקולרית

066517  טכנולוגיות גנטיות מתקדמות

066518  ביוקטליזה שימושית

066521  הנדסת רקמות

 066524 ביוטכנולוגיה של פפטידים

066525  יזמות בביוטכנולוגיה

 066526 ביולוגיה סינתטית

 066605 תזונה מונעת, היבטים בריאותיים

066613 מזון פונקציונלי ונוטרסיאוטיקלים

אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני
נשמח לעדכן אותך לקראת היום הפתוח הקרוב לתואר ראשון

"*" אינדוקטור שדות חובה

שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.