מוזמנים לקרוא את הכתבה שפורסמה ב־30.6 בעיתון 'הארץ', עם פרופ' אורי לזמס, בוגר הפקולטה וראש המעבדה לכימיה של מזון וחומרים פעילים. בכתבה, פרופ' לזמס פותח צוהר לנעשה במעבדה שלו ומסביר בצורה ברורה ובגובה העיניים, כיצד הוא וצוות המעבדה פועלים לטובת שיפור הרכב ותכולת המזון באופן כזה, שגם ייטיב מבחינה בריאותית עם הצרכן, ובמקביל, גם יהיה יישומי מבחינת ייצור.
לקריאת הכתבה המלאה:
https://www.haaretz.co.il/health/personnel/2024-06-30/ty-article/.premium/00000190-67e5-d9ec-a19e-e7f5b6b10000?utm_source=App_Share&utm_medium=Android_Native&utm_campaign=Share