החודש פתחנו מחזור נוסף של סטארטאפים מצטיינים בתחום הפודטק, שמצטרפים לתכנית האקסלרטור של EIT Food כדי להפוך את המזון שלנו לטוב ולבריא יותר… ובאמת, את בוקרו השני של האקסלרטור הבינלאומי של EIT, פתחו המשתתפים יחד עם השף רן פולק, במטבח התעשייתי המתקדם והמאובזר של מרכז קרסו לחדשנות בטכנולוגיות מזון. הייתה זו סדנת מטבח השוואתי על תפקידיהם של מרכיבי המזון ותהליכי העיבוד השונים על תכונות המוצר הסופי. ועל הדרך, היה גם נחמד שבסוף יצאה ארוחת בוקר ישראלית, משודרגת ועשירה. המשתתפים התנסו באפיית לחמים, חתכו סלטים, בישלו שקשוקות שונות, ביצים עלומות, פריטטה וההפתעה – פנקייק פלאפל(!), לצד פנקייקים "רגילים". בתום הסדנה המגבשת התיישבו יחד כל המשתתפים ואכלו את שלל המטעמים שהכינו במו ידיהם.
