דברו איתנו
סגל אקדמי
מאיהדוידוביץ-פנחס

פרופסור חבר מאיה דוידוביץ-פנחס

פרופסור חבר

המעבדה להנדסת חומרים במזון

המחקר במעבדתנו משלב ידע במדע של חומרים ביחד עם הנדסת מזון על מנת לפתח חומרים חדשניים מבוססים על ליפידים.

אנו חוקרים את הג'לציה הפיזיקלית של שמנים והטמעתם ביישומים שונים כגון מזון, קוסמטיקה ופארמבצטיקה.

 

המחקר במעבדתנו מתמקד בהבנת הקשר בין המבנה המולקולרי ברמה הננומטרית ע"י שימוש בשיטות פיזור ומיקרוסקפיה, לבין המבנה המאקרוסקופי ע"י שימוש באפיון ריאולוגי, מכאני ותרמי.

אנו מתמחים במגוון רחב של שיטות אפיון:

דיפרקציית קרניX, ריאולוגיה, אנליזה תרמית (TGA, DSC), תכונות מכאניות (TA) ומיקרוסקופיית אור.

אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני
נשמח לעדכן אותך לקראת היום הפתוח הקרוב לתואר ראשון

"*" אינדוקטור שדות חובה

שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.