כנס בינלאומי בתחום המדע והטכנולוגיה של המזון ואנו זכינו בכבוד לארח אותו אונליין. 10-12.11.2020
התפרצות הקורונה חידדה גם את חשיבותה של תעשיית המזון לתמיכה בחיים בריאים בעידן המודרני. אנו בפקולטה ממשיכים לקחת אחריות ולהוביל עשייה מחקרית מצויינת ומובילה ברמה בינלאומית.
אנחנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו לכנס הבינלאומי של הפדרציה למדע וטכנולוגיה של מזון, שיערך לראשונה בהובלת צוות ישראלי ובראשו חוקרים מהפקולטה: פרופ' אסתר סגל, פרופ'מ מאיה דוידוביץ פנחס, פרופ'מ אבי שפגילמן ופרופ'ח אורי לזמס, יו"ר הכנס.
לפרטים נוספים – EFFoST2020 conference website.