דברו איתנו
חשוב לדעת

טקס הכרזת הזוכים מתחרות ה-iGEM 2022 שהתקיים בפריז!

אז מה היה לנו שם? 4 פרסים: Best Biomanufacturing Project
22/12/2022 04:57 קרא עוד...

ברכות לזוכי יום המחקר 2022

מתן מאירוביץ, מעבדת עומר יחזקאלי, ושירה לוי, מעבדת מרסל מחלוף
22/12/2022 09:32 קרא עוד...

אירועי Tech Women 2022 בטכניון

במסגרת אירועי TECH WOMEN 2022 אירחנו היום כ- 150 תלמידות
22/12/2022 14:19 קרא עוד...

נבחרת ה- iGEM Technion נפגשה עם נשיא הטכניון, פרופ' אורי סיון

נבחרת ה- iGEM Technion נפגשה עם נשיא הטכניון, פרופ' אורי
22/12/2022 12:47 קרא עוד...

ביקור תלמידי יא' בית ספר 'יחד' במודיעין

ארחנו בפקולטה את תלמידי כיתה יא' הלומדים במגמת מדעי המחשב
22/12/2022 12:11 קרא עוד...

ביקור בית ספר 'ישיבת בני עקיבא'

היום שמחנו לארח כ- 50 תלמידים מבית הספר 'ישיבת בני
22/12/2022 11:20 קרא עוד...

ברכות חמות למצטייני נשיא ודיקן לשנת תשפ"ב

מצטייני נשיא: ברק דניאל ,גוז'נסקי אלון, חלפון מיכל, מזרחי איתי,
23/04/2023 17:14 קרא עוד...

ברכות חמות למתרגלים המצטיינים לסמסטר אביב לשנת תשפ"ב

ברכות חמות למתרגלים המצטיינים לסמסטר אביב לשנת תשפ"ב גולודנציקי דניאל,
23/04/2023 14:26 קרא עוד...

זיכרון בסלון

רצינו להודות לזאב רולנד פרידמן ששיתף אותנו בעדותו המרגשת במסגרת
23/04/2023 12:48 קרא עוד...

ברכות למחזור צ"ד שסיימו תואר ראשון בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון!

ברכות למחזור צ"ד שסיימו תואר ראשון בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
12/07/2023 11:22 קרא עוד...

ברכות למסיימי תואר מגיסטר לשנת 2023!

ברכות למגיסטרים שלנו! מאמינים בכם ומאחלים לכם קריירה משגשגת בכל
12/07/2023 08:15 קרא עוד...

ברכות לבוגרי הדוקטורט שלנו לשנת 2023

ברכות לבוגרי הדוקטורט שלנו לשנת 2023! מתרגשים, גאים, ומאחלים לכם
12/07/2023 59:42 קרא עוד...

ברכות לד"ר עומר יחזקאלי על זכייתו בפרס למצוינות במחקר ע"ש דניאל שירן ז"ל לשנת 2023

ברכות לד"ר עומר יחזקאלי על זכייתו בפרס למצוינות במחקר ע"ש
16/07/2023 35:23 קרא עוד...

ברכות למצטייני ההוראה שלנו לשנת 2023!

ברכות למצטייני ההוראה של הפקולטה לשנת 2023! תודה על העשייה
12/07/2023 18:35 קרא עוד...
מה קורה בפקולטה
חשוב לדעת
חשוב לדעת
דבר הדיקנית, פרופ' סימה ירון
מובילים את התעשייה
מובילים את התעשייה
מפגש בנושא הזדמנויות המחקר והפיתוח בתחום חלבונים אלטרנטיביים
חשוב לדעת
חשוב לדעת
בואו לעבוד איתנו! הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון מחפשת להתרחב עם אנשים מצוינים!
חדשות
חדשות
הטכניון במקום ה־85 ברשימת המוסדות האקדמיים הטובים בעולם ובמקום ה־11 ברשימת האוניברסיטאות הטכנולוגיות המובילות בעולם
גאווה פקולטית
גאווה פקולטית
פרופ' מרסל מחלוף, נבחרה לכהן כחברה במועצה להשכלה גבוהה (המל"ג).
גאווה פקולטית
גאווה פקולטית
מאיה דוידוביץ־פנחס זכתה בפרס הצטיינות יתרה בהוראה!
גאווה פקולטית
גאווה פקולטית
זכינו במענק הות"ת לתמיכה בתשתיות מחקר!
גאווה פקולטית
גאווה פקולטית
פרופ' אילת פישמן וד"ר צחי רייזל זכו במענק של ה־ISF
גאווה פקולטית
גאווה פקולטית
ד"ר צחי רייזל זכה במענק של ה־BSF
יריד תעסוקה 2024
יריד תעסוקה 2024
יותר מ־300 סטונדטים באו ליריד וזכו למפגש כיפי ובלתי אמצעי עם נציגי חברות הפודטק והביוטק המובילות בארץ
מובילים את האקדמיה
מובילים את האקדמיה
מפגש שני של IBC - Israeli Bioiron Club.
מובילים את התעשייה
מובילים את התעשייה
חברת Unilever Israel - יוניליוור ישראל קיימה יום עיון מקצועי למהנדסי מזון וטכנולוגים בכירים בפקולטה
טקס מצטייני תשפ"ג
טקס מצטייני תשפ
ברכות ל־60 המצטיינות והמצטיינים שלנו בשנת תשפ"ג
הסטודנטים שלנו
הסטודנטים שלנו
מחקר של דנה דיין זכה במקום שלישי בכנס במכון ויצמן
הסטודנטים שלנו
הסטודנטים שלנו
טקס זוכי פרס ליטן לשנת 2024
שמחים לארח
שמחים לארח
ביקור חיל הים בפקולטה
הפקולטה בכותרות
הפקולטה בכותרות
פרופ' אורי לזמס פותח צוהר לנעשה במעבדה שלו בכתבה ב'הארץ'
הפקולטה ברשת
הפקולטה ברשת
החודש מגזין פודטק של דה-מרקר, "הארץ" פרסם שתי כתבות על מחקרים הנעשים בפקולטה
הסטודנטים שלנו
הסטודנטים שלנו
הסטודנטית שי מוגליאנסקי זכתה במקום ה- #1 בתחרות סטודנט מצטיין לשנת 2023 בכנס הפדרציה האירופאית למדע וטכנולוגיה של מזון
הסטודנטים שלנו
הסטודנטים שלנו
פרס שני ורביעי לסטודנטים שלנו באתגר האירופי “Develop Taste” של תוכנית ה- FOOD SOLUTIONS שמנוהלת על ידי EIT FOOD!
הסטודנטים שלנו
הסטודנטים שלנו
סטודנטים שלנו זכו בפרסים מובילים באתגר “מזון פונקציונלי” של תוכנית ה-FOOD SOLUTIONS שמנוהלת על ידי EIT FOOD!
יום פתוח לתארים מתקדמים - 2.4
יום פתוח לתארים מתקדמים - 2.4
שוקלים להתקדם לתואר שני\דוקטורט? רעיון מעולה! הצטרפו אלינו ליום הפתוח הייעודי לתארים מתקדמים ותשמעו על אפיקי הפיתוח בפקולטה שלנו!
  • 600
    סטודנטים
    לתואר ראשון ותארים מתקדמים
  • 1500
    בוגרים
    במחקר ובתעשיית הפודטק והביוטק
  • 6
    פטנטים
    הישגים חסרי תקדים
  • 20
    מעבדות מחקר
    מעשיות וחדשניות
הסיפור שלנו

הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון היא היחידה בישראל המשלבת בין BioTech ו- FoodTech, מקצועות ההייטק של המחר.

הסטודנטים שלנו נחשפים לטכנולוגיות חדשניות, פרויקטים יזמיים ומחקרים פורצי דרך כבר במהלך התואר.

הבוגרים שלנו נהנים מרשת קשרים ענקית ומשתלבים במהרה בתפקידי מפתח בסטארטאפים וחברות מובילות בתחומי הביוטק והפודטק.

בוגרים מספרים

blockqoute
חוקר בכיר, חברת סטארט-אפ
גלעוז קנטי
בוגר תואר שלישי
blockqoute
Director of Research and Development, Clalit Biotechnology Company
Dr. Elinor Raz
דוקטורנטית
blockqoute
טכנולוג מזון ראשי, חברת שטראוס
אנטון סלבקין
סטודנט לתואר שני
מה מיוחד בפקולטה
חלק בלתי נפרד מהאקוסיסטם
חלק בלתי נפרד מהאקוסיסטם
החוקרים שלנו מפתחים טכנולוגיות חדשניות עבור מיטב הסטארטאפים וחברות הפודטק והביוטק
מסלול למצטיינים תוכנית רימונים
מסלול למצטיינים תוכנית רימונים
תכנית רימונים מציעה לימודים מוגברים וליווי אישי מהסגל הבכיר – במיוחד לסטודנטים מצטיינים
שני מסלולי התמחות
שני מסלולי התמחות
הנדסת ביוטכנולוגיה והנדסת מזון - מסלולי ההתמחות שיסללו לך את הדרך להשתלבות מהירה בתעשייה
מנטורינג לכל סטודנט
מנטורינג לכל סטודנט
ליווי צמוד לסטודנטים חדשים – כבר מהיום הראשון ללימודים.
פרוייקטי מחקר כבר מהתואר הראשון
פרוייקטי מחקר כבר מהתואר הראשון
ליזום מחקר ולהשתתף בתחרויות בינלאומיות מעבר לים
מס' מעבדות המחקר המעשיות הגבוה ביותר
מס' מעבדות המחקר המעשיות הגבוה ביותר
תכנית לימודים יישומית, המציעה את מספר המעבדות המעשיות הגבוה ביותר בארץ.
הצטרפו לפקולטה הטובה בארץ
1
תואר ראשון
2
תואר שני
+
דוקטורט ופוסט
אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני
נשמח לעדכן אותך לקראת היום הפתוח הקרוב לתואר ראשון

"*" אינדוקטור שדות חובה

שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.