דברו איתנו
חשוב לדעת

טקס החלפת דיקניות

בסוף דצמבר התקיים טקס חילופי הדיקניות,שהיה מחמם לב ומרגש מאוד.
19/01/2025 06:55 קרא עוד...

הפקלוטה מרכינה ראש עם פטירתו של פרופ' אמריטוס אורי קוגן ז"ל

בצער רב נפרדנו החודש מפרופ' אמריטוס אורי קוגן, מעמודי התווך
19/01/2025 58:25 קרא עוד...

נחנכה מעבדתו החדשה של ד"ר דן ברכה

בסוף דצמבר חגגנו בפקולטה בשעה טובה את חנוכת המעבדה החדשה
19/01/2025 00:49 קרא עוד...

תלמידי המגמות הריאליות בבי"ס 'היובל', הרצליה ביקרו בפקולטה

בדצמבר האחרון אירחנו בפקולטה תלמידות ותלמידים מבית הספר מקיף 'היובל'
19/01/2025 56:12 קרא עוד...
מה קורה בפקולטה
Open Tenure-track Position
Open Tenure-track Position
The Faculty of Biotechnology and Food Engineering seeks the next generation of researchers who wants to leave a mark הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון מחפשת את הדור הבא של החוקרים, שישנו את העולם!
מרכז קרסו - הנה זה בא...
מרכז קרסו  - הנה זה בא...
צפו בסרטון "אז ועכשיו" אודות מרכז קרסו המתחדש
ברכות למחזור צ"ו!
ברכות למחזור צ
אם תרצ"ו – אין זו אגדה! אלופות ואלופים שלנו, כבר מתגעגעים...
פתיחת תערוכת 'מראות מקום'
פתיחת תערוכת 'מראות מקום'
גאווה כפולה באירוע בזכות שתי חברות הסגל שמשתתפות בתערוכה: פרופ' אילת פישמן ופרופ' מרסל מחלוף, שכל אחת מהן היא מקור אמיתי להשראה.
ISF כפול 4!
ISF כפול 4!
זכייה מרובעת לפקולטה במענק ה־ISF!
טקסט מתרגלים מצטיינים
טקסט מתרגלים מצטיינים
קבלו את ששת המתרגלים מתרגלות המצטיינים שלנו!
חלוקת פרס ליטן
חלוקת פרס ליטן
גאים בסטודנטים שלנו - המשיכו לתרום לקידום אווירת המצוינות בפקולטה.
מפגש #3 - BFE EXCELLENCE
מפגש #3 - BFE EXCELLENCE
סדנה והתנסות מעשית בנושא 'תקשורת המדע' וכיצד נכון וכדאי להפיץ מחקר, אל מחוץ למעבדה.
טקס מצטיינות ומצטיינים לשנת תשפ"ד
טקס מצטיינות ומצטיינים לשנת תשפ
ברכות ל־81 זוכות וזוכים בהצטיינות דיקן ונשיא!
מחקר חדש ומרתק!
מחקר חדש ומרתק!
נשים וגברים מעכלים באופן שונה חלבוני חלב שמקורו מהחי לעומת תחליף חלב שמקורו מהצומח.
מסיבת סיום סמסטר אביב תשפ"ה
מסיבת סיום סמסטר אביב תשפ
ככה מסיימים סמסטר בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון!
תכנית למידה ייחודית לשדרת הניהול של קבוצת שטראוס
תכנית למידה ייחודית לשדרת הניהול של קבוצת שטראוס
תכנית העשרה שמביאה את מיטב הידע, החדשנות והעדכונים בתחום טכנולוגיות המזון היישר מהאקדמיה אל תוך הליבה הניהולית של התעשייה בכלל ושל שטראוס בפרט
מחקר חדש בנושא תהליכים ביו־קטליטים
מחקר חדש בנושא תהליכים ביו־קטליטים
מערכת חדשנית המאפשרת להניע תהליכים ביו־קטליטים לייצור חומרים כיראליים בעזרת אנרגיה סולארית כמקור אנרגיה בלעדי!
Culture&Culinary #2
Culture&Culinary #2
ככה מרגישה פקולטה בין־לאומית!
מרכז קרסו ומרכז הכט - החנוכה!
מרכז קרסו ומרכז הכט - החנוכה!
נחנכו שני מרכזים, שיקדמו חינוך, מחקר וחדשנות בעולם הפודטק!
הענקת מלגות ההצטיינות על שם קרסו
הענקת מלגות ההצטיינות על שם קרסו
ברכות לזוכות במלגות ההצטיינות על שם קרסו לשנת תשפ"ד-תשפ"ה.
מזניקים את הקריירה לסטודנטים שלנו!
מזניקים את הקריירה לסטודנטים שלנו!
הטרפת חזרה גם השנה ביריד התעסוקה השנתי של הפקולטה!
למילואימניקיות ולמילואימניקים שלנו, באהבה!
למילואימניקיות ולמילואימניקים שלנו, באהבה!
כל חברי הפקולטה התגייסו להרים ערב הוקרה מרגש לסטודנטיות ולסטודנטים של הפקולטה, ששירתו במילואים במהלך מלחמת 'חרבות ברזל'
  • 600
    סטודנטים
    לתואר ראשון ותארים מתקדמים
  • 1500
    בוגרים
    במחקר ובתעשיית הפודטק והביוטק
  • 6
    פטנטים
    הישגים חסרי תקדים
  • 20
    מעבדות מחקר
    מעשיות וחדשניות
הסיפור שלנו

הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון היא היחידה בישראל המשלבת בין BioTech ו- FoodTech, מקצועות ההייטק של המחר.

הסטודנטים שלנו נחשפים לטכנולוגיות חדשניות, פרויקטים יזמיים ומחקרים פורצי דרך כבר במהלך התואר.

הבוגרים שלנו נהנים מרשת קשרים ענקית ומשתלבים במהרה בתפקידי מפתח בסטארטאפים וחברות מובילות בתחומי הביוטק והפודטק.

בוגרים מספרים

blockqoute
חוקר בכיר, חברת סטארט-אפ
גלעוז קנטי
בוגר תואר שלישי
blockqoute
Director of Research and Development, Clalit Biotechnology Company
Dr. Elinor Raz
דוקטורנטית
blockqoute
טכנולוג מזון ראשי, חברת שטראוס
אנטון סלבקין
סטודנט לתואר שני
מה מיוחד בפקולטה
חלק בלתי נפרד מהאקוסיסטם
חלק בלתי נפרד מהאקוסיסטם
החוקרים שלנו מפתחים טכנולוגיות חדשניות עבור מיטב הסטארטאפים וחברות הפודטק והביוטק
מסלול למצטיינים תוכנית רימונים
מסלול למצטיינים תוכנית רימונים
תכנית רימונים מציעה לימודים מוגברים וליווי אישי מהסגל הבכיר – במיוחד לסטודנטים מצטיינים
שני מסלולי התמחות
שני מסלולי התמחות
הנדסת ביוטכנולוגיה והנדסת מזון - מסלולי ההתמחות שיסללו לך את הדרך להשתלבות מהירה בתעשייה
מנטורינג לכל סטודנט
מנטורינג לכל סטודנט
ליווי צמוד לסטודנטים חדשים – כבר מהיום הראשון ללימודים.
פרוייקטי מחקר כבר מהתואר הראשון
פרוייקטי מחקר כבר מהתואר הראשון
ליזום מחקר ולהשתתף בתחרויות בינלאומיות מעבר לים
מס' מעבדות המחקר המעשיות הגבוה ביותר
מס' מעבדות המחקר המעשיות הגבוה ביותר
תכנית לימודים יישומית, המציעה את מספר המעבדות המעשיות הגבוה ביותר בארץ.
הצטרפו לפקולטה הטובה בארץ
1
תואר ראשון
2
תואר שני
+
דוקטורט ופוסט
אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני
נשמח לעדכן אותך לקראת היום הפתוח הקרוב לתואר ראשון

"*" אינדוקטור שדות חובה

שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.