שלוש כתבות מהימים האחרונים מעידות על הכספים המושקעים בנושא של פיתוח הדור הבא של תעשיית המזון ועל המובילות הבינלאומית של
more info
הסטודנטים בקורס ‘טכנולוגיה של חלב’ ביקרו במחלבת תנובה-אלון תבור, הגדולה ביותר בארץ. המחלבה מתמחה במוצרי גביע: גבינות רכות וקוטג’, יוגורטים,
more info
ברכות חמות למעיין אורן (ימין), סטודנטית שנה ד’ בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון על היבחרותה לתפקיד יושבת ראש אגודת הסטודנטית. מאחלים
more info
ביום שני, ה 13 במאי 2019 התקיים כנס בוגרי מחזור 1989 לבוגרי הפקולטה, בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון. האירוע נפתח עם
more info
סטודנטים לתואר ראשון, שני ושלישי בתחומי המדע וההנדסה – זה בשבילכם! קורס קיץ יזמי בנושא קיימות בשרשרת המזון הוא שיתוף
more info